Η Anna Lisa Ciavatta είναι η επικεφαλής της αποστολής του Αγίου Μαρίνου για τους Μεσογειακούς Αγώνες στο Oran

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της ΔΕΜΑ στην NOC του Μαυροβούνιο
30 Μαρτίου, 2022
Η ΔΟΕ ενέκρινε τα κριτήρια πρόκρισης και το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παρισιού 2024
2 Απριλίου, 2022

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής τoυ Σαν Μαρίνο (CONS) όρισε τους Chefs de Mission για τους Μεσογειακούς Αγώνες, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο Oran της Αλγερίας από τις 25 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου 2022 και για τους Αγώνες των Μικρών Κρατών που θα διεξαχθούν στη Μάλτα από τις 28 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου 2023.

Η Anna Lisa Ciavatta, η οποία εργάζεται στο αθλητικό τμήμα της Επιτροπής από το 2019, θα ηγηθεί της αποστολής του Σαν Μαρίνο στην Αλγερία, ενώ η Mahena Abbati, η οποία ήταν επίσης Vice Chef de Mission για τους Αγώνες των Μικρών Πολιτειών στο Μαυροβούνιο το 2019, θα είναι η επικεφαλής της ομάδας στη Μάλτα.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτές τις δύο επιλογές», δήλωσε ο πρόεδρος Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Gian Primo Giardi . «Αναθέτουμε τις αποστολές μας σε δύο επαγγελματίες με αδιαμφισβήτητες δεξιότητες, ενώ ακολουθούμε επίσης τις συστάσεις της ΔΟΕ και των ΕΟΕ για να αυξήσουμε τη γυναικεία παρουσία σε βασικούς ρόλους στο αθλητικό κίνημα. Είμαστε περήφανοι που δείχνουμε ότι στον Άγιο Μαρίνο η ισότητα των φύλων δεν είναι απλώς ένα σύνθημα, αλλά ένας στόχος που επιδιώκουμε συνεχώς».