Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της ΔΕΜΑ στην NOC του Μαυροβούνιο

H Kωνσταντινούπολη ενδιαφέρεται να φιλοξενήσει μελλοντικούς Ολυμπιακούς Αγώνες
27 Μαρτίου, 2022
Η Anna Lisa Ciavatta είναι η επικεφαλής της αποστολής του Αγίου Μαρίνου για τους Μεσογειακούς Αγώνες στο Oran
31 Μαρτίου, 2022

Η 19η έκδοση των Μεσογειακών Αγώνων, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο του 2022 στο Oran της Αλγερίας, η ενεργή συμμετοχή και των 26 Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών – μελών στις νέες επιτροπές της ΔΕΜΑ και η διοργάνωση μιας σημαντικής μεσογειακής εκδήλωσης στο Μαυροβούνιο στο εγγύς μέλλον, ήταν οι κύρια θέματα στην ημερήσια διάταξη των συζητήσεων μεταξύ του προέδρου της NOC του Μαυροβουνίου Dusan Simonovic και του Γενικού Γραμματέα Igor Vusurovic και του Γενικού Γραμματέα της ΔΕΜΑ Ιάκωβου Φιλιππούση.

Αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη αξιωματούχου της ΔΕΜΑ την NOC του Μαυροβουνίου, στην έδρα της, στην Ποντγκόριτσα.

«Ήταν πραγματικά μεγάλη χαρά και τιμή που είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή του Μαυροβουνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο Tizzano και ολόκληρο τον οργανισμό μας. Είχαμε μια μακρά και πραγματικά παραγωγική συζήτηση με τον Πρόεδρο Dusan Simonovic και την εξαιρετική ομάδα του. Πραγματικά εκτιμούμε τη δέσμευση τους με τη Μεσογειακή Οικογένεια και τις αξίες της», κατέληξε ο Γενικός Γραμματέας της ΔΕΜΑ μετά τη συνάντηση.

Ο Πρόεδρος Simonovic τόνισε τη δέσμευση της NOC του Μαυροβουνίου στους Μεσογειακούς Αγώνες και στο νέο πρότζεκτ των τριών ηπείρων “See unite us All”, που περιλαμβάνει το μεσογειακό πνεύμα ειρήνης, φιλίας, ενότητας και αλληλεγγύης, καθώς και το πάθος του Ολυμπιακής Επιτροπής του Μαυροβουνίου να συγκεντρώσει όλη τη Μεσογειακή Οικογένεια στη χώρα, με αφορμή τη διοργάνωση μελλοντικής εκδήλωσης της ΔΕΜΑ.

Στις συναντήσεις μετείχαν επίσης η τεχνική διευθύντρια της NOC και Ολυμπιονίκης του Χάντμπολ Katarina Bulatovic, καθώς και η Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων κα Maja Pekovic.