Επίσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής στο Οράν

Σήμα εκκίνησης για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες «Πάτρα 2019»
11 Φεβρουαρίου, 2019
Ολοκλήρωση επιθεώρησης Σ.Ε. της ΔΕΜΑ
4 Μαρτίου, 2019

Η Συντονιστική Επιτροπή για τους Μεσογειακούς Αγώνες Oran 2021 επισκέφθηκε για 3η φορά την Ο.Ε.Μ.Α. στις 22 και 23 Φεβρουαρίου.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς συμμετείχαν στη συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Νεολαίας και Αθλητισμού και Διευθυντή Επενδύσεων για τις Αθλητικές Υποδομές, κ. Mustapha Redha DOUMI, με τον εκπρόσωπο του Βιλαέτι (Wilaya) του Οράν και Διευθυντή Εθνικών Μεταδόσεων, Μ Abdenour CHIKH, καθώς και με εκπρόσωπους της Ολυμπιακής Επιτροπής της Αλγερίας, κα Nouria BENIDA MERAH και κ. Ali ZAATER. Όλοι τους επανέλαβαν την ισχυρή και συνεχή δέσμευση των διοικήσεών τους στην προετοιμασία των 19ων Μεσογειακών Αγώνων.

Η εν λόγω διοργάνωση θα λάβει χώρα από την Παρασκευή 25 Ιουνίου έως τη Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021, ενώ αναμένεται να εκπονηθεί σύντομα ένα πιο οριστικό  αθλητικό πρόγραμμα.

Ο Γενικός Διευθυντής των Αγώνων, κ. Mohamed EL MORRO, ο οποίος διορίστηκε πρόσφατα επικεφαλής της Ο.Ε.Μ.Α., εργάστηκε τους τελευταίους μήνες με σκοπό να δομήσει και να ενισχύσει τις διάφορες επιτροπές που συγκροτούν την Ο.Ε.Μ.Α. Η ομάδα γνωρίζει ότι απομένουν μόνο 28 μήνες μέχρι την Τελετή Έναρξης και δεσμεύεται να εργαστεί ακατάπαυστα προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι διάφορες καθυστερήσεις που έχουν σημειωθεί.

Οι συναντήσεις επικεντρώθηκαν στη μελέτη του Γενικού Σχεδίου των Αγώνων και των διαφόρων εγγράφων που παρουσίασε η Ο.Ε.Μ.Α. Η Επιτροπή παρουσίασε τον οδικό χάρτη ενεργειών υποδεικνύοντας τις διάφορες προθεσμίες που θα πρέπει να τηρήσει η Ο.Ε.Μ.Α. και επισημαίνοντας ότι η Επιτροπή θα παρακολουθεί στενά την πρόοδο των εργασιών και θα είναι στη διάθεση των διοργανωτών ανά πάσα στιγμή.