Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος συνάντησε τον κ. Husain Al-Musallam

Διαγωνισμός τοιχογραφίας με θέμα «οι Μεσογειακοί Αγώνες του 2022»
6 Μαΐου, 2021
Taekwondo: Εννέα χώρες της Μεσογείου πήραν Ολυμπιακές θέσεις για το Τόκιο 2020
9 Μαΐου, 2021

Ο Γενικός Γραμματέας της Ολυμπιακής Επιτροπής του Κουβέιτ και υποψήφιος Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (FINA) Husain Al-Musallam επισκέφτηκε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Κυριάκο Γιαννόπουλο.

Τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Μανώλη Κολυμπάδη. Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και ο κ. Καπράλος συζήτησε με τον κ. Al-Musallam τη στενότερη συνεργασία της Ελλάδας με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου ενόψει της επικείμενης εκλογής του στην προεδρία της FINA. «Υποδεχθήκαμε με μεγάλη χαρά τον Husain Al-Musallam στην έδρα της ΕΟΕ και του δώσαμε τις ευχές μας για την εκλογή στο υψηλότερο αξίωμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια και μας είπε ότι επισκέφτηκε τη χώρα μας γιατί έχει σημαντικό ρόλο στο παγκόσμιο Ολυμπιακό κίνημα. Επίσης εξέφρασε την ικανοποίηση για το γεγονός ότι η νέα διοίκηση της ΚΟΕ αποτελείται από ανθρώπους του υγρού στίβου με δυνατότητες που θέλουν να προσφέρουν. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε και στο μέλλον μία άκρως εποικοδομητική συνεργασία».

Tον κ. Husain Al-Musallam συνόδευε ο Αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής του Καζακστάν και μέλος του Bureau της FINA Αndre Kryukov ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος και ο Α’ Αντιπρόεδρος Λεωνίδας Αθανασιάδης καθώς και η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Κέλυ Αραούζου που είναι εκπρόσωπος των αθλητών στο Διοικητικό Συμβούλιο.