Διαγωνισμός τοιχογραφίας με θέμα «οι Μεσογειακοί Αγώνες του 2022»

H Oλυμπιακή Επιτροπή της Αλβανίας γιόρτασε την Play True Day
5 Μαΐου, 2021
Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος συνάντησε τον κ. Husain Al-Musallam
8 Μαΐου, 2021

Ο διαγωνισμός για την καλύτερη τοιχογραφία που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Νεολαίας και του Αθλητισμού του Οran με θέμα «Οι Mεσογειακοί Aγώνες όπως τους είδαν οι καλλιτέχνες» ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένος και ολοκληρώθηκε μετά από τρεις ημέρες. Στην εκδήλωση που αποτελεί μέρος της προώθησης της 19ης έκδοσης των Μεσογειακών Αγώνων που έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2022 στο Oran, συμμετείχαν 94 καλλιτέχνες από 12 περιφέρειες καθώς από το Oran που εκπροσωπήθηε από 61 καλλιτέχνες.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στη λεωφόρο “Armée de Liberation Nationale” (πρώην Front de Mer), όπου οι συμμετέχοντες δημιούργησαν μια γιορτινή ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της εκδήλωσης. Η τελετή λήξης της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε στο κέντρο νεολαίας “Maoued Ahmed” και δόθηκαν στους νικητές που επέλεξε η κριτική επιτροπή, υπό την προεδρία του διευθυντή της Σχολής Καλών Τεχνών του Οran, Abderrahmane Mekki.

Οι νικητές θα δουν επίσης τις τοιχογραφίες τους να κρέμονται σύντομα σε δημόσια σημεία της δυτικής πρωτεύουσας της Αλγερίας.