Ο νέος ρόλος της Επιτροπής Αθλητών της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής

Αλβανία και Ιταλία χτίζουν γέφυρες στον αθλητισμό μέσω του Ολυμπιακού κινήματος
21 Ιανουαρίου, 2024
Η εθνική συνάντηση των Ολυμπιακών Ελπίδων της Πορτογαλίας
25 Ιανουαρίου, 2024

Η Επιτροπή Αθλητών της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής διοργάνωσε εκδήλωση στο Ολυμπιακό Μέγαρο για να παρουσιάσει το έργο και τις δράσεις της στο 2023 αλλά και τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων της για το επόμενο διάστημα.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Γεώργιος Χρυσοστόμου απευθύνθηκε στο κοινό παρουσιάζοντας τα βήματα επαναδραστηριοποίησης και αναβάθμισης της λειτουργίας και του ρόλου της Επιτροπής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής, απαρτίζεται από τους Γιώργο Αχιλλέως (Πρόεδρος), Μάριος Αντωνιάδης (Αντιπρόεδρος), Αντρη Χριστοφόρου (Γενική Γραμματέας), Ντίνο Λευκαρίτη (Ταμίας) και Ιωάννα Ευαγγέλου (Μέλος).

Η Επιτροπή Αθλητών βράβευσε τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας Δρ Mαρίνα Ιωάννου Χασάπη. Επίσης βράβευσε τις τέσσερις αθλήτριες της Εθνικής ομάδας Ποδηλασίας Δήμητρα Κουκουμά, Ελένη Κουκουμά, Στυλιάνα Καμηλάρη και Κωνσταντίνα Γεωργίου, που πήραν μέσω της βαθμολογίας, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Άντρη Χριστοφόρου.