Νέα τηλεδιάσκεψη για τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν

Το διαδικτυακό μάθημα για την Αθλητική Διοίκηση της Αλβανικής Ολυμπιακής Επιτροπής
25 Ιουνίου, 2020
Η Αιγυπτιακή Ολυμπιακή Επιτροπή ανακήρυξε τον Hassan Moustafa ως Επίτιμο Πρόεδρο
29 Ιουνίου, 2020

Η Οργανωτική Επιτροπή της 19ης έκδοσης των Μεσογειακών Αγώνων, που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στο Οράν το 2022, θα πραγματοποιήσει μια νέα συνάντηση στις 2 Ιουλίου με την Συντονιστική Επιτροπή της  Διεθνούς Επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων.

Αυτή είναι η δεύτερη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών σε λιγότερο από ένα μήνα. Η συνάντηση της 2ης Ιουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί επίσης μέσω τηλεδιάσκεψης, θα είναι μια ακόμα ευκαιρία για τις 12 επιτροπές της Οργανωτικής Επιτροπής να επιθεωρήσουν το έργο που έχει πραγματοποιηθεό  στο πλαίσιο των προετοιμασιών για τους Αγώνες της Μεσογείου, ειδικά μετά την αναβολή κατά ένα χρόνο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στην προηγούμενη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής, ο Γάλλος Bernard Amslam, είχε προειδοποιήσει για τυχόν χαλάρωση μετά την καθυστέρηση των αγώνων που θα πραγματοποιηθούν τελικά από τις 25 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου 2022.

«Η αναβολή των Μεσογειακών Αγώνων ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητη αφού οι Ολυμπιακοί Αγώνες, που είχαν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι, αναβλήθηκαν για το 2021. Ως εκ τούτου, έπρεπε να αποφύγουμε οποιαδήποτε αλληλεπικάλυψη μεταξύ των δύο αγώνων για να διασφαλίσουμε τη μέγιστη επιτυχία στους Αγώνες του Οράν», είπε ο γενικός διευθυντής της Οργανωτικής Επιτροπής Salim Iles δήλωσε στο Αλγερινό Πρακτορείο Ειδήσεων και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συμμετοχή των καλύτερων αθλητών από τις χώρες της Μεσογείου στους Μεσογειακούς του Οράν.