Κύπρος: Διαδικτυακός εορτασμός της Ολυμπιακής Ημέρας

Οι συνεδριάσεις των Επιτροπών της ΔΕΜΑ
9 Ιουλίου, 2020
O Ionios είναι η μασκότ των Μεσογειακών Αγώνων «Τάραντο 2026»
11 Ιουλίου, 2020

Οι έντεκα αθλητές της Ολυμπιακής Ομάδας της Κύπρου, αθλητές που επιδιώκουν την πρόκριση,  πρώην και σημερινοί πρωταθλητές συγκεντρώθηκαν στο Instagram στις 23 Ιουνίου για να γιορτάσουν τη Ολυμπιακή Ημέρα, ανταποκρινόμενοι στην εκστρατεία που έκανε η Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή της Κύπρου.

Χρησιμοποιώντας τα hashtags #OlympicDay και #TeamCyprus και προσθέτοντας ετικέτα με το  @cyprusolympic, οι αθλητές δημοσίευσαν δεκάδες όμορφες εικόνες και ελπιδοφόρα μηνύματα, προωθώντας έτσι τα μηνύματα της Ολυμπιακής Ημέρας.

Και οι έντεκα Κύπριοι αθλητές που έχουν προκριθεί μέχρι τώρα για το Τόκιο συμμετείχαν στην εκστρατεία. Είναι οι σκοπευτές Άντρι Ελευθερίου, Ανδρέας Μακρής και Δημήτρης Κωνσταντίνου, οι ιστιοπλόοι Παύλος Κοντίδης, Ανδρέας Καριόλου και Μαριλένα Μάκρη, οι αθλητές του στίβου Μίλαν Τραϊκόβιτς, Ελένη Αρτύματα και Απόστολος Παρέλλης, ο γυμναστής Μάριος Γεωργίου και η ποδηλάτης Αντρι Χριστοφόρου.

Στην εκστρατεία συμμετείχαν επίσης οι Οlympians Ραμόνα Παπαϊωάννου, Μάριος Αθανασιάδης, Χριστόφορος Παπαμιχαλόπουλος, Σοφία Παπαμιχαλοπούλου, Χρυσταλλένη Τρικομιτή, Ντόρα Κυριάκου, Λεοντία Καλλένου, Σταύρος Μιχαηλίδης και Ανδρί Σιάλου. Συμμετείχαν επίσης πολλοί νυν πρωταθλητές της Κύπρου, ταλαντούχοι αθλητές και απλοί φίλαθλοι.