Η MVP του EuroBasket 2021, Sonja Vasic, διορίστηκε αθλητική διευθύντρια της Σερβικής Ολυμπιακής Επιτροπής

O Julian Pace Bonello επανεξελέγη Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Μάλτας
29 Νοεμβρίου, 2021
Davis Cup: H Kροατία εξουδετέρωσε τη Σερβία του Τζόκοβιτς και προκρίθηκε στον τελικό
4 Δεκεμβρίου, 2021

Η MVP του EuroBasket 2021, η Σέρβα Sonja Vasic-Petrovic, είναι η νέα αθλητική διευθύντρια της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σερβίας.

Η Sonja Vasic, 32 ετών, τερμάτισε την καριέρα της αυτό το καλοκαίρι, αφού κέρδισε το χρυσό EuroBasket, μαζί με ένα τρόπαιο MVP, και κατέκτησε την 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Διορίστηκε αθλητική διευθύντρια της Σερβικής Ολυμπιακής Επιτροπής (OKS), πρόεδρος της οποίας είναι ο πρώην προπονητής της Λιμόζ, Μπόζινταρ Μάλικοβιτς.

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα που έχω την ευκαιρία να καλωσορίσω μια πρωταθλήτρια και μια αθλήτρια όπως η Sonja Vasić στην ομάδα μας. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να επισημανθούν όλες οι αθλητικές επιτυχίες και τα επιτεύγματα της Sonja, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Sonja, εκτός από την αθλητική της καριέρα, έχει επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα κατά τα σχολικά της χρόνια, αποφοίτησε από τη Σχολή Θετικών Επιστημών. του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου, κάτοχος λοιπόν του Master of Management in Sports, χάρη σε υποτροφία της FIBA», δήλωσε ο Bozidar Maljkovic, Πρόεδρος της OKS.