Η Γαλλία πήρε το πρώτο μετάλλιο των Μεσογειακών χωρών στη «Λωζάννη 2020»

Η «Λωζάνη 2020» ξεκίνησε με μία αξέχαστη Τελετή Εναρξης
11 Ιανουαρίου, 2020
H Ολυμπιακή Επιτροπή της Αλγερίας γιόρτασε την Ολυμπιακή Ημέρα
13 Ιανουαρίου, 2020
Όλα

Caitlin Mcfarlane FRA in the first run of the Alpine Skiing Women’s Super-G. Les Diablerets Alpine Centre. The Winter Youth Olympic Games, Lausanne, Switzerland, Friday 10 January 2020. Photo: OIS/Simon Bruty. Handout image supplied by OIS/IOC

Με αυστραλιανή και βρετανική καταγωγή, η Caitlin McFarlane, σκιέρ από το σύλλογο Saint Jean d’Aulps, πήρε τη δεύτερη θέση στο σούπερ-G, μένοντας κατά 8 εκατοστά του δευτερολέπτου, πίσω από την Ελβετίδα Klopfenstein.

Ξεκινώντας από την 36η θέση, η Caitlin McFarlane ανέβηκε στο βάθρο στον πρώτο αγώνα, το σούπερ-G, την Παρασκευή στο Les Diablerets για την πρώτη ημέρα του Ολυμπιακών Αγώνων Νέων. «Πραγματικά δεν το περίμενα. Η διαδρομή ήταν σκληρή. Ήταν υπέροχο. Όταν κατέβηκα κάτω, σκέφτηκα ότι θα έπαιρνα δύο δευτερόλεπτα. Μου αρέσει όταν υπάρχει ένα λίγη πίεση, είναι μέρος της εμπειρίας», δήλωσε η 17χρονη κοπέλα.

Γεννημένη στην Αυστραλία από πατέρα Αυστραλό και μητέρα Βρετανίδα, μετακόμισε στο Haute-Savoie σε ηλικία τριών ετών. Παθιασμένη με τον αθλητισμό, ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και το τζούντο πριν αφιερώσει τον εαυτό της στο σκι στο σύλλογο Saint-Jean-d’Aulps στο οποίο ανήκει ακόμα.

Hταν το πρώτο μετάλλιο των Μεσογειακών χωρών στη «Λωζάνη 2020».