Η Αιγυπτιακή Ολυμπιακή Επιτροπή τιμά την εθνική ομάδα ξιφασκίας νέων

O τίτλος του Ιππότη του Μεγαλόσταυρου στον Giovanni Malagò
3 Ιανουαρίου, 2022
Η Ισπανική Ολυμπιακή Επιτροπή τίμησε τους Ολυμπιονίκες στο «Τόκιο 2020»
9 Ιανουαρίου, 2022

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αιγυπτιακής Ολυμπιακής Επιτροπής, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Hisham Hatab, πραγματοποίησε τελετή για να τιμήσει την αποστολή της ομάδας ξιφασκίας νέων της Αιγύπτου που πήρε τέσσερα χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη πρόσφατα στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Hisham Hatab, Πρόεδρος της Αιγυπτιακής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο Sherif El-Erian, Γενικός Γραμματέας της Αιγυπτιακής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο Abdel Moneim El-Husseini, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και μέλος του Δ.Σ. της Ολυμπιακής Επιτροπής, o Mamdouh El-Sheshtawy, Εκτελεστικός Διευθυντής της Αιγυπτιακής Ολυμπιακής Επιτροπής, o Σύμβουλος Mohamed El-Demerdash, Πρόεδρος του Al-Zhoour Club, και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.

Ο Πρόεδρος της Αιγυπτιακής Ολυμπιακής Επιτροπής, συνεχάρη τους αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και την Ομοσπονδία Ξιφασκίας για αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα, που επιβεβαιώνουν ότι η αιγυπτιακή ξιφασκία βρίσκεται στο σωστό δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».