43 αθλητικές εγκαταστάσεις για τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Τυνησίας βοηθά τους αθλητές κατά τη διάρκεια της πανδημίας
7 Ιουνίου, 2020
Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής Ημέρας 2020
12 Ιουνίου, 2020

Σαράντα τρεις (43) αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν επιλεγεί από την Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Αγώνων για την 19η έκδοση της συγκεκριμένης εκδήλωσης, που έχει προγραμματιστεί για το Οράν το 2022.

Μεταξύ αυτών, 24 θα φιλοξενήσουν τους επίσημους αγώνες και οι υπόλοιπες θα χρησιμοποιηθούν για την προετοιμασία αθλητών από τις 26 χώρες που αναμένεται να λάβουν μέρος σε αυτό το αθλητικό γεγονός που φιλοξενεί η Αλγερία για δεύτερη φορά στην ιστορία, δήλωσε η Sofiane Benchekor, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής.

Όλες οι υποδομές βρίσκονται στη βιλάγια του Οράν, εκτός από το νέο στάδιο του Sig (βιλάγια της  Mascara) που θα εγκαινιαστεί σύντομα και θα φιλοξενήσει μερικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες, δήλωσε η ίδια πηγή.

Οι άλλοι αγώνες του ποδοσφαιρικού τουρνουά θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο των 40.000 θέσεων που ανήκει στο Ολυμπιακό συγκρότημα του Οράν και είναι υπό κατασκευή και το οποίο θα φιλοξενήσει επίσης τους αγώνες του στίβου.

Οι Μεσογειακοί Αγώνες ήταν προγραμματισμένοι για το καλοκαίρι του 2021 και αναβλήθηκαν μέχρι το επόμενο έτος (25 Ιουνίου-5 Ιουλίου 2022) λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.