Το πρόγραμμα της Πορτογαλικής Ολυμπιακής Επιτροπής αφιερωμένο στους γονείς

O Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος συνάντησε τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν
25 Φεβρουαρίου, 2023
Ερωτηματολόγιο για τους Μεσογειακούς Αγώνες
1 Μαρτίου, 2023

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προπόνησης της Πορτογαλικής Ολυμπιακής Επιτροπής (COP), «Olympic Performance» θα επαναλάβει τις κανονικές εκδηλώσεις του και ανοίγει φέτος με ένα σύνολο συνεδριών αφιερωμένων στους γονείς των αθλητών.

Το «Olympic Performance» στο παρελθόν ήταν αφιερωμένο σε αθλητές, αλλά τώρα έχει αναπτύξει εξειδικευμένες συνεδρίες για γονείς.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 17 Φεβρουαρίου, με τον José Gomes Pereira, Διευθυντή Αθλητιατρικής στην Πορτογαλική Ολυμπιακή Επιτροπή και θέμα «Έλεγχος και Ιατρική-Αθλητική Αξιολόγηση του Αθλητή». Ακολουθεί εκπαίδευση στις 8 Μαρτίου με θέμα «Ισορροπημένη και επαρκής δίαιτα για απόδοση» από την Cláudia Minderico, Διατροφολόγο στην COP. Στις 27 Μαρτίου, το θέμα είναι η ακεραιότητα και η «Πρόληψη της χειραγώγησης του ανταγωνισμού», μια συνεδρία που καθοδηγείται από την Joana Gonçalves, Υπεύθυνη Προγράμματος Ακεραιότητας COP.

Τον Απρίλιο, η συνεδρία είναι αφιερωμένη στην ψυχολογία και το ιδανικό προφίλ των Ολυμπιακών οικογενειών, με την Ana Bispo Ramires, Ψυχολόγο της COP. Ο κύκλος αφιερωμένος στους κηδεμόνες ολοκληρώνεται στις 30 Μαΐου με τη συνεδρία για την προστασία των αθλητών που θα αντιμετωπίσει τη βία και την κακοποίηση νεαρών αθλητών με την Cristina Almeida, Διευθύντρια του Τμήματος Σπουδών και Έργων στην COP.