Το ετήσιο σεμινάριο της Επιτροπής Αθλητών της Ολυμπιακής Επιτροπής της Μάλτας

Ο Sinner οδήγησε την Ιταλία στη δόξα του Davis Cup κόντρα στην Αυστραλία
28 Νοεμβρίου, 2023
Tα ετήσια βραβεία της Πορτογαλικής Ολυμπιακής Επιτροπής
1 Δεκεμβρίου, 2023

Η Επιτροπή Αθλητών της Ολυμπιακής Επιτροπής της Μάλτας φιλοξένησε το ετήσιο σεμινάριό της, το οποίο χαρακτηρίστηκε από το δυναμικό περιεχόμενό του, περιλάμβανε διεξοδικούς διαλόγους σχετικά με την πρόληψη της χειραγώγησης των αγώνων, την ευαισθητοποίηση για τη νόσο του Πάρκινσον και μια δράση για δημιουργία ομαδικού πνεύματος που ένωσε τους συμμετέχοντες με ισχυρούς δεσμούς.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συμμετοχή και το αποτέλεσμα αυτού του σεμιναρίου. Ο στόχος είναι να φέρει κοντά τους αθλητές για να αντιμετωπίσουν όχι μόνο τις προκλήσεις στα αντίστοιχα αθλήματά τους, αλλά και ευρύτερα ζητήματα που επηρεάζουν την κοινωνία. Τα μέλη της Επιτροπής μου και εγώ δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε όσους συμμετείχαν σε αυτό το σεμινάριο για τη συμβολή τους» σχολίασε η Eleanor Bezzina, Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών.

Ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Μάλτας συμμετείχε επίσης για να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του σεμιναρίου. Η Επιτροπή Αθλητών αποτελείται από τους Eleanor Bezzina (Πρόεδρος), Matthew Abela και Sascha Genovese.