Το Club Paris 2024

Επίσκεψη στο Οράν του Υπουργού Νεολαίας και ‘Αθλησης της Αλγερίας
6 Αυγούστου, 2020
Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τον λαό του Λιβάνου
8 Αυγούστου, 2020

Η Οργανωτική Επιτροπή «Παρίσι 2024» ξεκίνησε το Club Paris 2024 για να μοιραστεί την Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή περιπέτεια με όλους στη Γαλλία.

Κάθε μήνα μέχρι τους Αγώνες τοu 2024, το Club Paris 2024 θα προσφέρει στα μέλη του την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διασκεδαστικές προκλήσεις που θα είναι προσβάσιμες σε όλους, να απολαύσουν αποκλειστικές συναντήσεις με Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς πρωταθλητές και να συμμετάσχουν σε πολλές άλλες συναρπαστικές αθλητικές και πολιτιστικές πρωτοβουλίες.

Η συμμετοχή θα δίνει πόντους στους ανθρώπους για να ανταμειφθούν, με την ευκαιρία να γίνουν Λαμπαδηδρόμοι, να λάβουν μέρος στον πρώτο μαραθώνιο του κοινού στην ιστορία των Αγώνων, να λαμβάνουν αποκλειστικές ενημερώσεις καθώς και να έχουν πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την έκδοση εισιτηρίων και την προτεραιότητα για εθελοντισμό για τους αγώνες του Παρισιού το 2024.

Επιπλέον, με την ευκαιρία των αποκλειστικών αλληλεπιδράσεων με αθλητές, ορισμένα μέλη θα κερδίσουν την ευκαιρία να ζήσουν μια συνομιλία πρόσωπο με πρόσωπο με έναν κορυφαίο Γάλλο αθλητή, να εξασκήσουν το αγαπημένο τους αγώνισμα με έναν εθνικό πρωταθλητή ή να κάνουν μια περιοδεία πίσω από τα παρασκήνια με έναν αθλητή.

Τα πρώτα μέλη του Club θα υποδεχτούν τους καλύτερους πρεσβευτές του Παρισιού 2024: αυτούς που προετοιμάζονται για τους αγώνες του Τόκιο 2020. Οι Γάλλοι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί αθλητές είναι έτοιμοι και περιμένουν να αναλάβουν στη Γαλλία, στην πατρίδα τους, μια σειρά από προκλήσεις που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Το Club Paris 2024 είναι μέρος της δέσμευσης της Οργανωτικής Επιτροπής να αναπτύξει ένα νέο μοντέλο προώθησης των Ολυμπιακών Αγώνων. Ως σημαντική συνιστώσα της στρατηγικής των διοργανωτών, αυτή η πρωτοβουλία θα αναβαθμίσει τη συμμετοχή και την εμπλοκή τοθ κόσμου καθώς ο ενθουσιασμός συνεχίζει να χτίζεται πριν από τους Αγώνες το 2024.