Στον Υφυπουργό Αθλητισμού η επίσημη πρόσκληση για τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες

O διάπλους του Βοσπόρου από την Τουρκική Ολυμπιακή Επιτροπή
5 Αυγούστου, 2019
Eτοιμο το γήπεδο του Beach Handball για τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες
7 Αυγούστου, 2019

O Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης παρέλαβε από τον Γενικό Γραμματέα της Διεθνούς Ένωσης Μεσογειακών Αγώνων Ιάκωβο Φιλιππούση, την επίσημη πρόσκληση για τους 2ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες που θα γίνουν στην Πάτρα από τις 25 ως τις 31 Αυγούστου.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επιβεβαίωσε στον κ. Φιλιππούση την παρουσία του στην Τελετή Εναρξης των Μεσογειακών Αγώνων, στην οποία θα εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση, αλλά και την πρόθεση του να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών της Μεσογείου. Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Προέδρου της ΔΕΜΑ Αμάρ Αντάντι θα εκφωνήσει και την εναρκτήρια ομιλία στη Γενική Συνέλευση της Επιτροπής, στις 24 Αυγούστου στην Πάτρα.

Ο κ. Αυγενάκης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του, έχει βρεθεί δίπλα στο εγχείρημα των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, συγκαλώντας αμέσως ευρεία σύσκεψη στην οποία διαβεβαίωσε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί προτεραιότητα για την Ελλάδα.

Μάλιστα έχει ήδη επισκεφτεί την Οργανωτική Επιτροπή στην Πάτρα, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για την απόλυτη υποστήριξη του στην άρτια διοργάνωση των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων.