Ολοκληρώθηκε το 40ο Σεμινάριο των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών

Σεμινάριο για τις Ολυμπιακές αξίες στην Αλβανία
20 Μαΐου, 2019
Το Μινσκ 2019 παρουσίασε τα μετάλλια
22 Μαΐου, 2019
Όλα

VIENNA,AUSTRIA,18.MAY.19 - OLYMPICS - EOC meeting. Image shows the participants. Photo: GEPA pictures/ Christian Walgram

Ολοκληρώθηκε το 40ο Σεμινάριο των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη Βιέννη με εκθέσεις σχετικά με τα επερχόμενα αθλητικά γεγονότα, ενημέρωση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Αντιντόπινγκ (WADA) και παρουσιάσεις δύο συναρπαστικών πρότζεκτ που διοργανώνονται από την Ισπανική και Αυστριακή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Με μόλις 33 μέρες μέχρι την έναρξη των 2ων Ευρωπαϊκών Αγώνων του Μινσκ 2019, ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Αγώνων, Anatol Kotau περιέγραψε πώς η οργανωτική επιτροπή έχει αυξηθεί, από 33 άτομα προσωπικό, από τον Ιανουάριο του 2018, σε 811 σήμερα. Πρόσθεσε ότι περίπου 190.000 εισιτήρια για τους Αγώνες έχουν ήδη πωληθεί και ότι τα μετάλλια για τους Αγώνες θα παρουσιαστούν στις 21 Μαΐου.

“Στο Μινσκ έχει γίνει πολλή δουλειά ώστε να φτάσουμε σήμερα στη δεύτερη έκδοση των Ευρωπαϊκών Αγώνων. Θα ήθελα να συγχαρώ όλη την ομάδα και είμαι βέβαιος ότι οι Αγώνες θα έχουν μεγάλη επιτυχία”, δήλωσε ο Σπύρος Καπράλος, Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών για το Μινσκ 2019. “Όλες οι εγκαταστάσεις είναι έτοιμες και λειτουργικές και περιμένουν τους αθλητές σας”.

Τις εργασίες του 40ου σεμιναρίου της EOC παρακολούθησε εκ μέρους της ΔΕΜΑ ο Γενικός Γραμματέας Ιάκωβος Φιλιππούσης.