«Οι υποδομές των Μεσογειακών Αγώνων στο Οράν θα παραδοθούν τον Μάρτιο»

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Μάλτας υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το Κέντρο Αθλητικής Αριστείας
9 Φεβρουαρίου, 2022
Πρωτοποριακή συμφωνία της EBU για την απόκτηση των δικαιωμάτων των Μεσογειακών Aγώνων
11 Φεβρουαρίου, 2022

Ο Επίτροπος για τους Μεσογειακούς Αγώνες Oran 2022, Mohamed Aziz Derouaz, υπογράμμισε το ενδιαφέρον των ανώτατων αρχών της χώρας, με επικεφαλής τον αρχηγό του κράτους, Abdelmadjid Tebboune, για την επιτυχία αυτού του γεγονότος που είναι κάτι περισσότερο από αθλητικό. «Είναι ένα γεγονός, ταυτόχρονα, πολιτικό, οικονομικό, τουριστικό και πολιτιστικό», επεσήμανε.

Μιλώντας στο Channel I της Αλγερινής Ραδιοφωνίας, όπου ήταν καλεσμένος στο πρόγραμμα “La Matinale”, ο Mohamed Aziz Derouaz διαβεβαίωσε ότι όλη η αθλητική υποδομή που είναι αφιερωμένη σε αυτό το αθλητικό γεγονός που προγραμματίζεται στο Oran, θα παραληφθεί τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ο Επίτροπος των Μεσογειακών Αγώνων Oran 2022 ανέλυσε επίσης τους ρυθμούς προόδου των διαφόρων εργασιών, ιδίως τον φάκελο αθλητικών υποδομών για τους συγκεκριμένους Μεσογειακούς Αγώνες καθώς και άλλα οργανωτικά ζητήματα.

Στο τέλος αυτής της συνέντευξης, ο Mohamed Aziz Derouaz ανέφερε ότι είχε λάβει συστάσεις από τον Πρόεδρο Tebboune ώστε αυτή η εκδήλωση, που προγραμματίστηκε από τις 25 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου, να ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες του αλγερινού λαού και να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.