Ο Πρόεδρος της EOE Σπύρος Καπράλος ομιλητής στο Economist’s Sports Business Summit

«Καθαροί» Αγώνες στην Πάτρα
1 Οκτωβρίου, 2019
To 16o Εθνικό Ιατρικό Συνέδριο της Γαλλικής Ολυμπιακής Επιτροπής
4 Οκτωβρίου, 2019
Όλα

dav

O Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος ήταν βασικός ομιλητής στο Sports Business Summit For South-East Europe που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Economist στην Αθήνα και στο οποίο συμμετείχαν σπουδαίες προσωπικότητες του παγκόσμιου αθλητισμού.

Στην ομιλία του με θέμα Τhe role of the Olympic Games in Sports and Society ο κ. Καπράλος αναφέρθηκε στο ρόλο και το έργο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και παρουσίασε την επίδραση που έχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στον παγκόσμιο αθλητισμό καθώς και την καθοριστική συμβολή στην ανάπτυξη και βελτίωση της σύγχρονης κοινωνίας, όχι μόνο μέσω των Αγώνων, αλλά και μέσω των μηνυμάτων που πρεσβεύουν οι Ολυμπιακές αξίες.

Ακολούθησε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης του Προέδρου της ΕΟΕ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού της Ελλάδας Λευτέρη Αυγενάκη, τον John Andrews, consultant editor του Economist και τον Αlec Papadakis, chief executive officer της United Soccer League, για την κατάσταση στον ελληνικό αθλητισμό, το μοντέλο της Ελλάδας και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.