Ο Πρόεδρος της ΔΕΜΑ Davide Tizzano επισκέφθηκε την Ολυμπιακή Επιτροπή του Σαν Μαρίνο

To Oran 2022 ανακοίνωσε τις επίσημες αθλητικές εγκαταστάσεις
4 Μαΐου, 2022
Amsalem: «Οι Μεσογειακοί Αγώνες θα είναι επιτυχία για το Oran και την Αλγερία»
11 Μαΐου, 2022

Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων, Davide Tizzano, επισκέφθηκε την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή του Σαν Μαρίνο και είχε συνομιλίες με τον Πρόεδρο Gian Primo Giardi και με τον Γενικό Γραμματέα, Eros Bologna, κατά τις οποίες ο Tizzano επανέλαβε την προθυμία του να συνεργαστεί για την ανάπτυξη αθλητικών προγραμμάτων. 

«Συζητήθηκε επίσης η συνεργασία για την προώθηση νέων αθλημάτων στο πλαίσιο των δύο κύριων διοργανώσεων της Επιτροπής, των Μεσογειακών Αγώνων και των Μεσογειακών Αγώνων Παραλίας καθώς και οι η μελλοντική ανάπτυξη των δύο διοργανώσεων», εξήγησε ο Πρόεδρος Giardi.

Μετά την επίσκεψή του στο αθλητικό κέντρο της Serravalle, ο κ. Ο Tizzano έγινε δεκτός από τον Υπουργό Αθλητισμού, Teodoro Lonfernini. Ο Πρόεδρος της ΔΕΜΑ επιβεβαίωσε επίσης στον Υπουργό Αθλητισμού την προθυμία συνεργασίας, υπενθυμίζοντας τις αξίες που καθοδηγούν την Επιτροπή που ηγείται: την ένταξη και την ισότιμη συνεισφορά όλων των χωρών μελών, ανεξαρτήτως εδαφικών διαστάσεων.

«Δεν είναι τυχαίο – εξήγησε – ότι 21 από τις 26 χώρες εκπροσωπούνται στις διάφορες επιτροπές μας», είπε ο Tizzano, ο οποίος μίλησε επίσης για το σημαντικό μήνυμα ειρήνης και αδελφοσύνης που θα μεταδοθεί μέσω των Μεσογειακών Αγώνων που έχουν προγραμματιστεί γι’ αυτό το καλοκαίρι στο Oran.