Ο Πρόεδρος της Αλβανικής Ολυμπιακής Επιτροπής επαινεί την προετοιμασία του Οράν

Μεταξύ 200 και 240 οι Τυνήσιοι αθλητές στους Μεσογειακούς Αγώνες Oran 2022
22 Απριλίου, 2022
Η Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή υποδέχθηκε αθλητές από την Ουκρανία
26 Απριλίου, 2022

Ο Πρόεδρος της Αλβανικής Ολυμπιακής Επιτροπής Fidel Ylli χαιρέτισε τις προετοιμασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Oran, το οποίο ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τη 19η διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων το επόμενο καλοκαίρι, σημειώνοντας ότι «διατίθενται όλα τα μέσα για την επιτυχία της δοκιμασίας».

Ο κ. Ylli ενημερώθηκε για την πρόοδο από τις πρόσφατες επισκέψεις στην Αλγερία των παραγόντων της Διεθνούς Επιτροπής για τους Μεσογειακούς Αγώνες (ΔΕΜΑ) και της συνάντησης των Αρχηγών Αποστολών των χωρών – μελών της ΔΕΜΑ.

Για τη συμμετοχή των Αλβανών αθλητών, ο κ. Ylli επιβεβαίωσε τη θέλησή του να συγκεντρώσει όλα τα μέσα για μια καλή προετοιμασία των αθλητών του, προσθέτοντας ότι είναι αισιόδοξος για καλά αποτελέσματα της Αλβανίας στους αγώνες αυτούς.

Ο Ylli δεν έκρυψε επίσης τις φιλοδοξίες του να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα μετάλλια, συμμετέχοντας με τους καλύτερους αθλητές που εκπροσώπησαν την Αλβανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ιδιαίτερα στα αγωνίσματα της άρσης βαρών, της πυγμαχίας, του τζούντο και της γυμναστικής.

Υπογράμμισε επίσης τη σημασία αυτής της συνάντησης, θεωρώντας ότι πέρα ​​από την πολιτιστική και πολιτισμική διάσταση που αντιπροσωπεύει για τους λαούς της περιοχής, «δίνει την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό αθλητών να συμμετάσχουν σε αυτήν, σε αντίθεση με ότι ισχύει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».