Ο Πρόεδρος Addadi στους Μεσογειακούς Κλειστού Στίβου Κ 23 στην πόλη Miramas (Νότια Γαλλία)

Επίσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής της Δ.Ε.Μ.Α. στο Oran
17 Ιανουαρίου, 2019
Συνεδρίαση της Επιτροπής Καταστατικού & Κανονισμών της Δ.Ε.Μ.Α.
30 Ιανουαρίου, 2019

Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (Δ.Ε.Μ.Α.), κ. Amar Addadi, προσεκλημένος της Μεσογειακής Ένωσης Στίβου (UMA), παρέστη, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της UMA, στην πόλη Miramas, κοντά στη Μασσαλία, και παρακολούθησε το 1ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου για αθλητές κάτω των 23 ετών που διοργανώθηκε με αφορμή τα εγκαίνια του νέου αθλητικού σταδίου «Stadium Miramas Métropole». Το νέο Στάδιο, χωρητικότητας 5.500 θέσεων, φιλοξένησε αθλητές από 22 εκ των 27 χωρών μελών της UMA.

Στην ομιλία του προς τα μέλη του Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Μ.Α. εξήρε το έργο και τις δραστηριότητες της UMA, από την ίδρυσή της το 2011 μέχρι σήμερα, ιδίως όσον αφορά την οργάνωση, κάθε δύο χρόνια, του Μεσογειακού Πρωταθλήματος και της νέας διοργάνωσης Κλειστού Στίβου. Ο κ. Addadi τόνισε τον σημαντικό ρόλο τόσο της Μεσογειακής Ένωσης Στίβου όσο και και των Μεσογειακών Αθλητικών Συνομοσπονδιών στην ανάπτυξη του αθλητισμού και στην προώθηση των ολυμπιακών αξιών στη Μεσόγειο και ανακοίνωσε ότι η Δ.Ε.Μ.Α.  πρόκειται να διοργανώσει στη Μαδρίτη, τον Νοέμβριο του 2019, ένα μεγάλο φόρουμ σχετικά με το μέλλον των Μεσογειακών Αγώνων, στο πλαίσιο ενός στρατηγικού οράματος που σχετίζεται με τις βαθιές αλλαγές που σημειώνονται στον κόσμο του αθλητισμού.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων, ο Πρόεδρος Addadi συναντήθηκε με τους Δημάρχους των πόλεων Miramas και Istres, τους οποίους συνεχάρη για το νέο Στάδιο, χάρη στο οποίο η περιοχή θα αποτελέσει «Κέντρο Στίβου της Ευρώπης».Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Μ.Α. προσεκλήθη και συμμετείχε στις τελετές απονομής μεταλλίων των νικητών του πρωταθλήματος.