Επίσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής της Δ.Ε.Μ.Α. στο Oran

Η ΔΕΜΑ στην Τελετή Βραβεύσεων της ΕΟΕ
11 Ιανουαρίου, 2019
Ο Πρόεδρος Addadi στους Μεσογειακούς Κλειστού Στίβου Κ 23 στην πόλη Miramas (Νότια Γαλλία)
21 Ιανουαρίου, 2019
Η ΔΕΜΑ στην Τελετή Βραβεύσεων της ΕΟΕ
11 Ιανουαρίου, 2019
Ο Πρόεδρος Addadi στους Μεσογειακούς Κλειστού Στίβου Κ 23 στην πόλη Miramas (Νότια Γαλλία)
21 Ιανουαρίου, 2019

Η Συντονιστική Επιτροπή της Δ.Ε.Μ.Α. θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στο Οράν, διοργανώτρια πόλη των 19ων Μεσογειακών Αγώνων 2021, στις 23 και 24 Φεβρουαρίου.

Η επίσκεψη, η οποία αυτή τη φορά θα είναι καθαρά τεχνική, θα επικεντρωθεί στη μελέτη των εγγράφων που θα έχουν εκπονηθεί από την Ο.Ε.Μ.Α. Oran 2021, όπως το Οργανόγραμμα, το Επιχειρησιακό Σχέδιο, το Αθλητικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός.

Η Επιτροπή εκτιμά ότι οι συναντήσεις με τα μέλη της Ο.Ε.Μ.Α. θα είναι άκρως εποικοδομητικές και είναι πρόθυμη να συνεργαστεί μαζί τους για μια επιτυχημένη διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων.

Δ.Ε.Μ.Α.
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.