Ο Mehrez Boussayene εξελέγη αντιπρόεδρος της Ένωσης Αραβικών Ολυμπιακών Επιτροπών

Η Ιταλία κυριάρχησε στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Σπάθης U23

16 Δεκεμβρίου 2021

Η Αλβανική Ολυμπιακή Επιτροπή υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την Ολυμπιακή Επιτροπή της Σρι Λάνκα

22 Δεκεμβρίου 2021

Η Ιταλία κυριάρχησε στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Σπάθης U23

16 Δεκεμβρίου 2021

Η Αλβανική Ολυμπιακή Επιτροπή υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την Ολυμπιακή Επιτροπή της Σρι Λάνκα

22 Δεκεμβρίου 2021
Όλα

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής της Τυνησίας (CNOT) Mehrez Boussayene, εξελέγη αντιπρόεδρος της Ένωσης Αραβικών Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών.

Ο Boussayene Boussayene, ο οποίος είναι επίσης 1ος Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων, εξελέγη στο τέλος των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ριάντ, με τη συμμετοχή των ηγετών και των εκπροσώπων των Αραβικών Εθνικών Επιτροπές.

Κατά τη διάρκεια αυτής της Συνέλευσης, ο Εμίρης Abdelaziz Ben Turki Al-Faisal, Υπουργός Αθλητισμού και Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σαουδικής Αραβίας, διορίστηκε Πρόεδρος της Ένωσης.

Δ.Ε.Μ.Α.
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.