Μεσογειακοί Αγώνες Στίβου Κ23 Τζεσόλο 2018

ΠΜΑ Πάτρα 2019
29 Μαρτίου, 2018
Εκλογές της Eπιτροπής Αθλητών της Δ.Ε.Μ.Α.
12 Ιουνίου, 2018

 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Μ.Α., Amar Addadi, ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση της Μεσογειακής Ένωσης Κλασικού Αθλητισμού (MAU) και της Ιταλικής Ομοσπονδίας Στίβου τιμώντας με την παρουσία του τους 3ους Μεσογειακούς Αγώνες Στίβου Νέων κάτω των 23 που πραγματοποιήθηκαν 8-10 Ιουνίου στην πόλη Τζεσόλο (Ιταλία).

Η 3η αυτή διοργάνωση σημείωσε ρεκόρ συμμετεχόντων, με 25 χώρες έναντι 18 στην Aubagne και 23 στην Τύνιδα κατά τη διάρκεια της 1ης και 2ης διοργάνωσης του 2014 και 2016 αντίστοιχα, και με τη συμμετοχή ρεκόρ 337 αθλητών.

Ο κ. Amar Addadi έλαβε μέρος στη συνεδρίαση της Μεσογειακής Ένωσης Κλασικού Αθλητισμού και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της  MAU από τη δημιουργία της, μετά τη συνάντηση που έλαβε χώρα το 2010 στην Τύνιδα μεταξύ των κύριων Bernard Amsalem και Fathi Hachicha παρουσία του Προέδρου της Δ.Ε.Μ.Α.

Ο κ. Addadi εξέφρασε την υποστήριξη της Δ.Ε.Μ.Α στην MAU, καλώντας την να συμμετάσχει στα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνονται στο πλαίσιο της Επιτροπής Συνεργασίας και Ανάπτυξης. Αναγνώρισε τις προσπάθειες της MAU και συνεχάρη την FIDAL και την πόλη Jesolo για την εξαιρετική υποδοχή των αντιπροσωπειών και την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Μ.Α. παρακολούθησε την Τελετή Έναρξης και μπόρεσε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το καλό επίπεδο του Στίβου στη Μεσόγειο και τις υψηλές επιδόσεις σε ορισμένα αγωνίσματα.