Μαρόκο: Εκδήλωση προς τιμήν των Oλυμπιονίκων και των Παραολυμπιονικών του Τόκιο 2020

Οι επίσημες υποψηφιότητες για τις εκλογές της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΕΜΑ
17 Σεπτεμβρίου, 2021
O Σπύρος Καπράλος επανεξελέγη Πρόεδρος της ΕΟΕ για τέταρτη θητεία
22 Σεπτεμβρίου, 2021

Το Ιδρυμα “Mohammed VI Des Champions Sportifs” διοργάνωσε δεξίωση προς τιμήν όλων των μεταλλιούχων που συντάραξαν το Μαρόκο και ύψωσαν την εθνική σημαία ψηλά. Σε μια σύντομη ομιλία ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, κ. Moncef Belkhayat, συνεχάρη τους πρωταθλητές εκφράζοντας τη δική του χαρά αλλά και των μελών του διοικητικού συμβουλίου προς τους μεταλλιούχους. Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του στον Μεγαλειότητο Βασιλιά Mohammed VI για την καλοσύνη και την αγάπη του προς τους πρωταθλητές.

Στη δεξίωση ήταν παρόντες, ο κ. Abdellatif Idmahamma Γενικός Γραμματέας της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής του Μαρόκου, ο κ. Hamid El Aouni, Πρόεδρος της Βασιλικής Αθλητικής Ομοσπονδίας του Μαρόκου για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος και όλοι οι μεταλλιούχοι, συνοδευόμενοι από τους προπονητές και τους αξιωματούχους.

Το Ιδρυμα “Mohammed VI Des Champions Sportifs” δημιουργήθηκε με τις οδηγίες του Βασιλιά Mohammed VI και λειτουργεί από τον Αύγουστο του 2011 για να τιμήσει τους πρωταθλητές του Μαρόκου και να τους επιτρέψει να ζήσουν με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Έκτοτε, το Ιδρυμα πραγματοποίησε την αποστολή του τιμώντας τουλάχιστον 970 αθλητές από 30 αθλήματα, για τις υπηρεσίες τους στο Έθνος.