Κόσοβο: Τελετή για τους αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Οran 2022: Εκπαιδευτική σύνοδος για εθελοντές
27 Δεκεμβρίου, 2021
Η Marija Vukovic είναι η καλύτερη αθλήτρια του Μαυροβουνίου για το 2021
29 Δεκεμβρίου, 2021

Με την ευκαιρία της έβδομης επετείου από την αναγνώρισή της από τη ΔΟΕ, η Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή του Κοσόβου Κοσσυφοπεδίου διοργάνωσε τελετή βράβευσης των αθλητών που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020». Επίσης διανεμήθηκαν οι Ολυμπιακές καρφίτσες ολυμπιακά σήματα ενώ υπογράφηκαν οι Ολυμπιακές υποτροφίες για το Παρίσι 2024.

Σε αναγνώριση της επιτυχίας που πέτυχαν στο Τόκιο 2020, η Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή απένειμε βραβεία στις Ολυμπιονίκες του τζούντο Nora Gjakova και Distria Krasniqi, στον προπονητή τους, Driton Kuka και σε καθέναν από τους αθλητές που συμμετείχαν σε αυτούς τους Αγώνες.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παρίσι 2024, έχουν υπογραφεί συμφωνίες υποτροφιών για 22 αθλητές που επιλέχθηκαν από την Επιτροπή Αθλητών της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής  (η λίστα μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις επιδόσεις). Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ismet Krasniqi και ο υπουργός Αθλητισμού Hajrullah Çeku απένειμαν τα έπαθλα στους αθλητές ενώ τους έδωσαν συγχαρητήρια για την απόδοσή τους.