Η Marija Vukovic είναι η καλύτερη αθλήτρια του Μαυροβουνίου για το 2021

Κόσοβο: Τελετή για τους αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
28 Δεκεμβρίου, 2021
H Oλυμπιακή Εβδομάδα «αθλητισμός στο Νότο» στην Αλγερία
31 Δεκεμβρίου, 2021

Η αθλήτρια του άλματος εις ύψος Marija Vukovic είναι η καλύτερη αθλήτρια στο Μαυροβούνιο για το 2021, σύμφωνα με την απόφαση της Ολυμπιακής Επιτροπής του Μαυροβουνίου. Οι καλύτεροι νέοι αθλητές είναι ο παίκτης πόλο Miroslav Perković και ο πυγμάχος Petar Liješević και γυναίκες πυγμάχος Bojana Gojković και η αθλήτρια του καράτε Milena Jovanović. Οι καλύτερες εθνικές ομάδες είναι αυτή της υδατοσφαίρισης και η γυναικεία ομάδα χάντμπολ.

Η Marija Vukovic ήταν ένατη στον τελικό του άλματος εις ύψος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Κέρδισε χρυσά μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο Smederevo και κέρδισε ένα χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μικρών κρατών στον Άγιο Μαρίνο. Κατέλαβε την έβδομη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής του Μαυροβουνίου Dušan Simonović είπε ότι το 2021 ήταν μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, αλλά η Ολυμπιακή Επιτροπή του Μαυροβουνίου, με την αφοσιωμένη δουλειά της, κατάφερε να ολοκληρώσει όλες τις δραστηριότητες με τον σωστό τρόπο.