Καπράλος: «Το Μινσκ θα διοργανώσει σπουδαίους αγώνες»

H Φλόγα της Ειρήνης για τους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες έφτασε στο Μινσκ
Ιούνιος 19, 2019
Ολες οι χώρες της Μεσογείου θα πάρουν μέρος στην «Πάτρα 2019»
Ιούνιος 21, 2019

O Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, Σπύρος Καπράλος, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου στο Μινσκ, μία μέρα πριν από την Tελετή Εναρξης των 2ων Ευρωπαϊκών Αγώνων «Μινσκ 2019».

«Tα τελευταία δύο χρόνια, οι συνεργάτες μου κι εγώ ξοδέψαμε πολύ χρόνο σε αυτή τη σπουδαία πόλη και είδαμε τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση όλων αυτών που ενεπλάκησαν στη μεταμόρφωση και την προετοιμασία της πόλης, για να διοργανώσει αυτούς τους σπουδαίους, πιστεύουμε, Αγώνες.

Οι επισκέπτες μπορούν αμέσως να διαπιστώσουν ότι η πόλη αγκάλιασε τους Αγώνες: από τις αφίξεις στο αεροδρόμιο που το καλωσόρισμα κάνουν οι φιλικοί και πρόθυμοι εθελοντές, μέχρι τις αφίσες για την προβολή των Αγώνων.

Περπατώντας σε αυτή την όμορφη, καθαρή πόλη, διαπιστώνεις ότι οι Αγώνες παρουσιάζονται με φανταστικό τρόπο. Κι όταν μιλάς στους πολίτες, ο ενθουσιασμός για τους Αγώνες είναι μεταδοτικός.

Πήγα στο Χωριό των Αθλητών το οποίο είναι σπουδαίο. Οι εγκαταστάσεις είναι σπουδαίες, ποιότητα του φαγητού και οι υπηρεσίες κέτερινγκ εντυπωσιακές, τα δωμάτια είναι μεγάλα και άνετα και είμαστε σίγουροι ότι οι αθλητές μας θα είναι ευτυχισμένοι και θα έχουν σπουδαίες αναμνήσεις από το διάστημα που θα περάσουν εδώ.

Εχοντας παρακολουθήσει και τις συναντήσεις των Αρχηγών Αποστολών τις δύο τελευταίες ημέρες, όλες οι αποστολές είναι ευχαριστημένες και υπάρχουν μονάχα, θέματα μικρής σημασίας. Πιστεύω ότι όλα αυτά είναι απόδειξη της δουλειάς της Οργανωτικής Επιτροπής.

Οπως έχω πει σε διαφορετικές περιστάσεις, οι αγωνιστικές εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός είναι υψηλότατης ποιότητας και περιμένουμε να δούμε αγώνες παγκόσμιας κλάσης», είπε ο κ. Καπράλος.