«Ηράκλειο 2023»: Η κλήρωση των τουρνουά Beach Soccer και Beach Handball

H CONI παρουσίασε το «Σπίτι της Ιταλίας» για το Παρίσι 2024
5 Ιουνίου, 2023
H επιθεώρηση της ΔΕΜΑ στο Ηράκλειο ολοκληρώθηκε με επιτυχία
10 Ιουνίου, 2023

To Chef de Mission Seminar διεξήχθη στο Ηράκλειο για τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες που θα διεξαχθούν στην πόλη της Κρήτης από τις 9 έως τις 16 Σεπτεμβρίου.

Οι εκπρόσωποι των 26 Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών που είναι μέλη της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων ενημερώθηκαν για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν τους Αγώνες.

Η Οργανωτική Επιτροπή «Ηράκλειο 2023» ανακοίνωσε τη διεξαγωγή τον Ιούλιο ενός μεγάλου τουρνουά με αθλήματα που εντάσσονται στο πρόγραμμα των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων και θα αποτελέσει το test event της διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του τουρνουά Beach Soccer και του τουρνουά Beach Handball.

Στο Beach Soccer των ανδρών, στον 1ο όμιλο κληρώθηκαν η Ελλάδα, η Ισπανία, το Μαρόκο και η Γαλλία. Στο 2ο όμιλο είναι οι Πορτογαλία, Ιταλία, Αίγυπτος και Λιβύη.

Στο Beach Handball ανδρών, στο πρώτο γκρουπ θα αγωνιστούν Κροατία, Ιταλία, Κύπρος και Κόσοβο και στο δεύτερο γκρουπ, Ελλάδα, Μαρόκο, Τυνησία και Ισπανία.

Στο Beach Handball γυναικών, στον 1ο όμιλο θα είναι Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και μία ακόμη ομάδα, καθώς το Μαρόκο αποσύρθηκε. Στο β γκρουπ Πορτογαλία, Τυνησία, Κύπρος και Κροατία.