Οι υποψήφιοι για τις εκλογές της Επιτροπής Αθλητών της ΔΕΜΑ

Eτοιμο το γήπεδο του Beach Handball για τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες
Αύγουστος 7, 2019
H συνεργασία των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό
Αύγουστος 8, 2019

Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Επιτροπής Αθλητών, δύο αθλητές, ένας άνδρας και μία γυναίκα, θα εκλεγούν με την ευκαιρία της δεύτερης έκδοσης των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων της Πάτρας  (25-31 Αυγούστου 2019), προκειμένου να εξασφαλιστεί η ισορροπία μεταξύ των δύο φύλων. Συνιστάται επίσης να υπάρχει εκπροσώπηση από διαφορετικές περιοχές και αθλήματα.

Οι υποψήφιοι για τις δεύτερες εκλογές της Επιτροπής Αθλητών της ΔΕΜΑ είναι οι ακόλουθοι:

Γυναίκες :

Karla Sitic, κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας, Κροατία

Mανολίνα Κωνσταντίνου, Μπιτς Βόλεϊ, Κύπρος

Ανδρες :

Igor Boraska, Κωπηλασία, Κροατία

Κυριάκος Σοφοκλέους, Μπιτς Χάντμπολ, Κύπρος

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΜΑ

Στις 29 Νοεμβρίου 2013, η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε τη δημιουργία της επιτροπής αθλητών της ΔΕΜΑ. Η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη στις 30 Ιουνίου 2014. Ο κανονισμός της Επιτροπής Αθλητών εγκρίθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αυτής και ολοκληρώθηκε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής στις 13 Μαρτίου 2015 στην Ταραγόνα.

Οι πρώτες εκλογές της Επιτροπής πραγματοποιήθηκαν με την ευκαιρία των Μεσογειακών Αγώνων της Ταραγόνα  (22 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2018).

Η Επιτροπή Αθλητών της ΔΕΜΑ φροντίζει για τους αθλητές. Αποτελείται από έξι μέλη που είναι πρώην ή ενεργοί αθλητές της Μεσογείου, τέσσερις εκλεγμένοι από αθλητές που αγωνίζονται στους Μεσογειακούς Αγώνες, δύο εκλεγμένοι από αθλητές που αγωνίζονται στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες και με τρία μέλη που διορίζονται από τον Πρόεδρο της ΔΕΜΑ.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες: MANUAL – AC ELECTIONS PATRAS 2019