Η Βοσνία-Ερζεγοβίνη φιλοξένησε το πρώτο ψηφιακό φόρουμ αθλητών

Το πρόγραμμα #PractiseAtHome της Γαλλικής Ολυμπιακής Επιτροπής
5 Μαΐου, 2020
H Γαλλική Ολυμπιακή Επιτροπή ενωμένη με τους συλλόγους για να νικηθεί ο COVID
12 Μαΐου, 2020

Η Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης οργάνωσε το πρώτο ψηφιακό φόρουμ αθλητών. Περισσότεροι από 40 ελίτ αθλητές από τη χώρα συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη με στόχο να τονίσουν τη σημασία του να παραμείνουν ενωμένοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο κύριος στόχος του Φόρουμ ήταν να δώσει στους αθλητές την ευκαιρία να μιλήσουν και να ακουστούν κατά τη διάρκεια της κρίσης με τον COVID-19. Η Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή ενθάρρυνε επίσης τους αθλητές να μείνουν στο σπίτι τους, να διατηρήσουν την καλή τους κατάσταση και να χρησιμοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους για να συμμετάσχουν στις εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την Ολυμπιακή Επιτροπή και τους συνεργάτες της.

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Izet Rado έστειλε μήνυμα υποστήριξης στους αθλητές: «Είμαστε χαρούμενοι που το πρόγραμμα ήταν επιτυχές. Εκτός από την εκπαιδευτική πλευρά, ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για ανταλλαγή εμπειριών σχετικά με την προπόνηση κατά τη διάρκεια του COVID-19, καθώς και για τη δημιουργία ενός σταθερού δικτύου αθλητών, επιτρέποντάς τους να επικοινωνούν μεταξύ τους και να μοιράζονται τις σκέψεις, τις ιδέες και τις ανησυχίες τους.»