Η Τουρκική Ολυμπιακή Επιτροπή βοηθά τους Olympians να προετοιμάσουν την αλλαγή καριέρας

Ο Daniel Dimevski επανεξελέγη Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Βόρειας Μακεδονίας
13 Φεβρουαρίου, 2024
Οι Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές της Γαλλίας και της Σαουδικής Αραβίας υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας
17 Φεβρουαρίου, 2024

Η Επιτροπή Αθλητών της Ολυμπιακής Επιτροπής της Τουρκίας (TOC) παρείχε προπονητικά προγράμματα σε περισσότερους από 100 αθλητές που επικεντρώθηκαν στην αλλαγή καριέρας και στην αποτελεσματική χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Αθλητών στις 12 Φεβρουαρίου, η TOC πραγματοποίησε τα διαδικτυακά μαθήματα σε συνεργασίΑ με την Deloitte Türkiye και την TikTok Türkiye. Το πρώτο πρόγραμμα ονομαζόταν «Μετάβαση σταδιοδρομίας για αθλητές: Οδικός χάρτης για ενεργές αθλητικές καριέρες και για πιο πέρα» και το δεύτερο «Αποτελεσματική χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης».

Η Γενική Γραμματέας της TOC Nese Gundogan δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που πραγματοποιήσαμε την εκπαίδευση πέρυσι με την υποστήριξη του Athlete365 της ΔΟΕ και φέτος είμαστε στην ευχάριστη θέση να τη διεξαγάγουμε με την Deloitte και την TikTok, παγκόσμιους εταίρους της ΔΟΕ. Στο πλαίσιο της δουλειάς και των δραστηριοτήτων μας στην Επιτροπή με επίκεντρο τους αθλητές, η εκπαίδευση και η υποστήριξη που θα παρέχουμε στον τομέα της καριέρας θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται με διαφορετικό περιεχόμενο και μεθόδους σύμφωνα με τις ανάγκες των αθλητών μας».

Η πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών και αρχηγός της εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών της ΤουρκίαςEda Erdem τόνισε τη δέσμευση της επιτροπής να επηρεάσει άμεσα αυτούς τους τομείς, με την αλλαγή καριέρας να αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Τούρκοι αθλητές.

Είπε: «Εστιάζουμε σε τομείς όπως οι μεταβάσεις σταδιοδρομίας αθλητών και η ατομική ανάπτυξη αθλητών, όπου πιστεύουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε άμεσο αντίκτυπο».

H Ολυμπιακή Επιτροπή της Τουρκίας έχει αναλάβει σειρά από πρωτοβουλίες, παρέχοντας υποστήριξη μαθημάτων αγγλικής γλώσσας σε 65 αθλητές σε συνεργασία με το Wall Street Institute, ενώ εκτελεί προγράμματα σε συνεργασία με το Athlete365 της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για να βοηθήσει τους αθλητές στα social media.