Η Ολυμπιακή Επιτροπή του Koσόβου ξεκίνησε το Προηγμένο Μάθημα Διαχείρισης Αθλητισμού

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Τυνησίας συνεχίζει την οικονομική υποστήριξη Elite αθλητών
13 Νοεμβρίου, 2020
O Marijan Kvesic νέος Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης
18 Νοεμβρίου, 2020

Η Ολυμπιακή Επιτροπή του Κοσόβου ξεκίνησε το 3ο Προηγμένο Μάθημα Διαχείρισης Αθλητισμού (ASMC 3).

Με βάση το στρατηγικό σχέδιο της Ολυμπιακής Επιτροπής του Κοσόβου για την ανάπτυξη των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, ως προϋπόθεση για τη στρατηγική διαχείριση των Ολυμπιακών Αθλητικών Οργανισμών, η Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, μέχρι στιγμής ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη και δεύτερη ενότητα του ASMC.

Οι συμμετέχοντες στο 3ο μάθημα ASMC είναι 17 εκπρόσωποι των Ολυμπιακών Αθλητικών Ομοσπονδιών και αξιωματούχοι της Ολυμπιακής Επιτροπής του Κοσόβου.

Οι μόνιμοι καθηγητές του μαθήματος είναι: Ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Besim Hasani, ο διευθυντής του προγράμματος Iber Alaj, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού, διευθυντής προγράμματος. Elda Gjoka, Εθνική Διευθύντρια για τη διοργάνωση βασικών μαθημάτων για διαχειριστές αθλημάτων, MEMOS 9.

Οι πρώτες δύο ημέρες του ASMC 3 πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Sirius, ενώ η τρίτη ημέρα πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, λόγω των μέτρων του Υπουργείου Υγείας έναντι της πανδημίας Covid-19.