Οι Μεσογειακοί Αγώνες στο Olympic Hilights της ΔΟΕ

Ο Κιπτσόγκε έγινε ο πρώτος άνθρωπος που έτρεξε μαραθώνιο σε λιγότερο από δύο ώρες!
12 Οκτωβρίου, 2019
Ο Κύπριος ιστιοπλόοος Καριόλου προκρίνεται για πέμπτη φορά σε Ολυμπιακούς
16 Οκτωβρίου, 2019

Τα τελευταία νέα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων συμπεριλαμβάνονται στην τελευταία έκδοση του Olympic Hilights, του εβδομαδιαίου ενημερωτικού δελτίου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Σύμφωνα με τα Olympic Hilights:

Το λογότυπο και η μασκότ για την 19η έκδοση των Μεσογειακών Αγώνων το 2021 παρουσιάστηκαν σε τελετή στην πόλη Oράν (Αλγερία). Την τελετή παρακολούθησε αντιπροσωπεία της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ICMG) με επικεφαλής τον Πρόεδρο Amar Addadi. Ο Υπουργός Επικοινωνίας και Υπουργός Πολιτισμού, Hassane Rabhi, και ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού, Raouf Salim Bernaoui έδωσαν το «παρών».

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που η Αλγερία φιλοξενεί τους συγκεκριμένους Αγώνες, καθώς το είχε κάνει το 1975.  Επιπλέον, η ΔΕΜΑ ανακοίνωσε ότι οι Mεσογειακοί Beach Games του 2019, που πραγματοποιήθηκαν από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου στην πόλη της Πάτρας, ήταν «καθαρoί αγώνες», καθώς κανένας αθλητής δεν βρέθηκε θετικός για απαγορευμένες ουσίες, μετά από ανάλυση όλων των δειγμάτων.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 76 εξετάσεις ούρων και επτά εξετάσεις για την ΕΡΟ σε αθλητές από 12 αθλήματα και σε 14 από τις 26 χώρες που συμμετείχαν.

Δείτε το ενημερωτικό δελτίο εδώ