Η Κροατική Ολυμπιακή Επιτροπή διατηρεί τους αθλητές απασχολημένους μέσω διαδικτύου

H Oλυμπιακή Επιτροπή της Αλγερίας δωρίζει είδη υγιεινής
15 Απριλίου, 2020
Η Ισπανική Ολυμπιακή Επιτροπή έλαβε 9.000 μάσκες από την Ολυμπιακή Επιτροπή της Κίνας
19 Απριλίου, 2020

Η Κροατική Ολυμπιακή Επιτροπή συνεχίζει να διατηρεί απασχολημένους τους αθλητές και τους φιλάθλους κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, κοινοποιώντας συναρπαστικά βίντεο αλλά και άλλο περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Επιτροπή ήταν από τις πρώτες που προώθησε το hashtag #OstaniDoma (Μείνετε σπίτι) και το χρησιμοποιεί για να προωθήσει τις δραστηριότητες πολλών από τους κορυφαίους αθλητές, συμπεριλαμβανομένων των Josip Glasnović, Ivan Kvesić, Tin Srbić, Ana Đerek, Franko Grgić, Kristina Tomić , oι οποίοι εμπνέουν τους άλλους να παραμείνουν δραστήριοι ενώ βρίσκονται στο σπίτι.

Η Κροατική Ολυμπιακή Επιτροπή μοιράζεται τα βίντεο των αθλητών και η αθλητική τηλεόραση που ιδρύθηκε από την ίδια τέθηκε στην υπηρεσία της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 για την παροχή online μαθημάτων σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.

Οι φίλοι του αθλητισμού στην Κροατία μπορούν επίσης να λάβουν μέρος σε Ολυμπιακά κουίζ στο διαδίκτυο και να ξαναζήσουν μερικές από τις μεγαλύτερες αθλητικές επιτυχίες της Κροατίας.