Η Ισπανική Ολυμπιακή Επιτροπή έλαβε 9.000 μάσκες από την Ολυμπιακή Επιτροπή της Κίνας

Η Κροατική Ολυμπιακή Επιτροπή διατηρεί τους αθλητές απασχολημένους μέσω διαδικτύου
19 Απριλίου, 2020
Περίπου 5000 άτομα συμμετείχαν στην καμπάνια του Κοσόβου για τη Λευκή Κάρτα
21 Απριλίου, 2020

Η Ισπανική Ολυμπιακή Επιτροπή έλαβε 9.000 μάσκες που έστειλε η Κινεζική Ολυμπιακή Επιτροπή με τη βοήθεια του Ιδρύματος Juan Antonio Samaranch και θα διανεμηθούν σε διάφορους κοινωνικούς και αθλητικούς φορείς για να αντιμετωπίσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Ο Πρόεδρος της Ισπανικής Ολυμπιακής Επιτροπής Alejandro Blanco εξήγησε πώς θα διανεμηθεί η βοήθεια. «Οι μάσκες έφτασαν αυτήν την εβδομάδα και θα διανεμηθούν στις Ισπανικές Ομοσπονδίες, στο Ισπανικό Κέντρο Βοήθειας για τους Πρόσφυγες (CEAR), στον Ερυθρό Σταυρό και στην ίδια την Επιτροπή για μελλοντικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε αυτή. Ευχαριστούμε πολύ την Κινεζική Ολυμπιακή Επιτροπή για την κατανόησή της αυτήν τη στιγμή. Η χειρονομία τους πρέπει να αναδειχθεί, παρόλο που είναι μόνο μια σταγόνα νερού στη μέση της πανδημίας», δήλωσε ο Alejandro Blanco.

«Η Κινεζική Ολυμπιακή Επιτροπή εξέφρασε από καιρό την ανησυχία της για την κατάσταση του ισπανικού αθλητισμού», δήλωσε ο Juan Antonio Samaranch II, Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) και επικεφαλής του ιδρύματος.