Η επιθεώρηση της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΕΜΑ στην Πάτρα

H «Φλόγα της Ειρήνης» άναψε για το “Minsk 2019”
4 Μαΐου, 2019
H Φλόγα της Ειρήνης ταξιδεύει προς τη Λευκορωσία
5 Μαΐου, 2019

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 3 Μαΐου η διήμερη επίσκεψη – επιθεώρηση της Συντονιστικής Επιτροπής (CoCom) της ΔΕΜΑ. Σε συνεχείς συσκέψεις, εξετάστηκε και αναλύθηκε όλος ο προγραμματισμός της Ο.Ε των Αγώνων ανά τομέα.

Η Συντονιστική Επιτροπή της ΔΕΜΑ έμεινε ικανοποιημένη από την ενημέρωση και συνεχάρη την Ο.Ε για την προσήλωσή της στην προσπάθεια επιτυχούς διοργάνωσης των αγώνων.

Προκειμένου να διαφυλαχθεί η απρόσκοπτη εξέλιξη και ο ρυθμός της προετοιμασίας, μόλις 114 ημέρες πριν την τελετή έναρξης των αγώνων, η Συντονιστική Επιτροπή ζήτησε την επιτάχυνση των διαδικασιών, ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο οι διαγωνισμοί προμηθειών, οι υπογραφές συμβάσεων με τα ξενοδοχεία και η ολοκλήρωση της κάλυψης των αναγκών της διαμονής, η επικαιροποίηση της επικοινωνιακής καμπάνιας για τον Εθελοντισμό, η ολοκλήρωση του σχεδιασμού του Ιατρικού τομέα (αντιντόπινγκ, συνεργασία και συμβάσεις με φορείς, διαγωνισμοί ιατρικού και φαρμακευτικού υλικού κλπ.) και η περαιτέρω στελέχωση της Ο.Ε με τα απαραίτητα στελέχη των λειτουργικών τομέων του οργανογράμματος.

Η επόμενη επίσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΕΜΑ θα γίνει στις 4 Ιουνίου.

Η Ο.Ε των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Πάτρα 2019» ευχαρίστησε τα μέλη της CoCom για την συνεργασία, την συνδρομή και τις επισημάνσεις και δεσμεύτηκε για την εντός των συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων επίλυση των εκκρεμοτήτων και την συνέχιση της προσπάθειας για την προετοιμασία και διεξαγωγή υψηλού επιπέδου Αγώνων.