Η Distria Krasniqi και ο Dardan Berisha αθλητές της χρονιάς 2020 στο Κόσοβο

Ο Πρόεδρος της ΔΟΕ Thomas Bach εγκαινίασε το νέο σύστημα φωτισμού στο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας
31 Μαρτίου, 2021
Η Federica Pellegrini προκρίθηκε στους πέμπτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της
4 Απριλίου, 2021

Η Distria Krasniqi και ο Dardan Berisha κατέκτησαν τα κύρια βραβεία στην πέμπτη έκδοση της τελετής των βραβεύσεων για 2020, που διοργάνωσε από την Ολυμπιακή Επιτροπή του Κοσόβου. Η τζουντόκα Krasniqi αναδείχθηκε “Αθλήτρια της Χρονιάς” και ο παίκτης μπάσκετ Berisha “Αθλητής της Χρονιάς”.

Πέρυσι, η Distria Krasniqi κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό στην Πράγα και δύο χρυσά μετάλλια στα Grand Slam του Παρισιού και της Βουδαπέστης. Ο Berisha που προτάθηκε από την Ομοσπονδία Μπάσκετ του Κοσόβου, το 2020 συνέβαλε στις δύο νίκες του Κοσόβου στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023. Ο  Berisha ευχαρίστησε την Ολυμπιακή Επιτροπή του Κοσόβου για το βραβείο και την Ομοσπονδία μπάσκετ για την υποστήριξη, ενώ αφιέρωσε το βραβείο στην οικογένεια του.

Στην τελετή που διοργανώθηκε από την Ολυμπιακή Επιτροπή του Κοσόβου χωρίς την παρουσία προσκεκλημένων λόγω της πανδημίας του Covid, παραβρέθηκε ο εκτελών χρέη πρωθυπουργού του Κοσόβου, Avdullah Hoti, ο προσωρινός Υπουργός Πολιτισμού, Νεότητας και Αθλητισμού, Vlora Dumoshi , η Βουλευτής Saranda Bogujevci, καθώς και επιλεγμένοι βραβευθέντες.