Η ΔΕΜΑ θέλει οι Μεσογειακοί Αγώνες στο Οράν να αποτελέσουν «το πεδίο για την ανανέωση των Αγώνων»

90 ξενοδοχεία προγραμματίζονται στο Οράν για τους Μεσογειακούς Αγώνες
22 Φεβρουαρίου, 2020
Οι λεπτομέρειες των Τελετών της Ολυμπιακής Φλόγας
26 Φεβρουαρίου, 2020

Η όγδοη επίσκεψη εργασίας για την πρόοδο των προετοιμασιών για τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2021 που προγραμματίστηκε στο Οράν (25 Ιουνίου – 4 Ιουλίου) ολοκληρώθηκε στην αλγερινή πόλη. Η Επιτροπή Συντονισμού της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων θεωρεί ότι η 19η έκδοση μπορεί να δώσει ώθηση στην εκδήλωση. Επιπλέον, η έκδοση της Αλγερίας θα αποτελέσει “πεδίο ανανέωσης αυτού του περιφερειακού αθλητικού γεγονότος”, σημείωσε ο Σαλίμ Ίλες, γενικός διευθυντής της Οργανωτικής Επιτροπής.

“Τα μέλη της Επιτροπής Συντονισμού υπό την προεδρία του Γάλλου, Μπερνάρ Άμσλαμ, άφησαν ικανοποιημένα το έργο που έχει επιτελέσει μέχρι στιγμής οι διάφορες επιτροπές της Οργανωτικής Επιτροπής μας”, διαβεβαίωσε ο Iles.

Επίσης, ο πρώην κολυμβητής ανέφερε ότι “είχαμε μεγάλη καθυστέρηση για να πιάσουμε την οργανωτική πλευρά των αγώνων, αφού αυτή είναι η άμεση ευθύνη μας”. Ωστόσο, παρά τη μεγάλη βελτίωση, δήλωσε ότι “πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά για να ξεπεραστούν οι καθυστερήσεις σε ορισμένα αρχεία σχετικά με την προετοιμασία των αγώνων”.