Η αθλητική εγκατάσταση «Hammou-Boutelilis» στο Οράν είναι σχεδόν έτοιμη για τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2022

H Ολυμπιακή Επιτροπή του Κοσόβου διοργάνωσε το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Αθλητικών Ταινιών «Πρίστινα 2020»
Νοέμβριος 9, 2020
Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Τυνησίας συνεχίζει την οικονομική υποστήριξη Elite αθλητών
Νοέμβριος 13, 2020

Η αθλητική εγκατάσταση «Hammou-Boutelilis» στο Οράν θα είναι το πρώτο που θα ετοιμαστεί μεταξύ των επτά αθλητικών υποδομών που ανακαινίζονται και αναβαθμίζονται στο πλαίσιο των Μεσογειακών Αγώνων του 2022 στο Οράν.

Σχεδόν όλα τα έργα έχουν ολοκληρωθεί, συμπεριλαμβανόμενης της αφαιρούμενης επένδυσης του δαπέδου ανάλογα με τα αθλήματα του χάντμπολ, του μπάσκετ, του βόλεϊ και του μπάντμιντον, «κάτι που είναι καινοτομία σε αθλητικές αίθουσες στην Αλγερία», δήλωσε ο διευθυντής του sports hall Sid Ahmed Tab.

Οι κερκίδες της αθλητικής εγκατάστασης θα έχουν επίσης ολοκαίνουργια καθίσματα. Έχουν ήδη τοποθετηθεί τουλάχιστον 4.200 θέσεις και οι υπόλοιπες 800 βρίσκονται στη διαδικασία μεταφοράς από το εξωτερικό.

«Απομένει επίσης να εγκατασταθούν 37 κάμερες παρακολούθησης, καθώς και να γίνει η ανακαίνιση του συστήματος φωτισμού και η εγκατάσταση στην αίθουσα ενός συστήματος κλιματισμού», πρόσθεσε ο υπεύθυνος αυτής της κατασκευής.

Με χωρητικότητα 5.000 θέσεων, αυτή η αθλητική εγκατάσταση που είναι εξοπλισμένη με ιατρικό κέντρο 30 δωματίων, έχει προγραμματιστεί να φιλοξενήσει αγώνες μπάσκετ κατά τη 19η έκδοση των Μεσογειακών Αγώνων που έχουν προγραμματιστεί από τις 25 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου 2022.

Στο Oran ετοιμάζεται επίσης ένα μεγάλο αθλητικό συγκρότημα που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 40.000 θέσεων, ένα αθλητικό κέντρο 6.000 θέσεων, ένα ναυτικό συγκρότημα που περιέχει δύο ολυμπιακές πισίνες και μια τρίτη πισίνα στη μισή απόσταση, καθώς κι ένα στάδιο με 4.200 θέσεις.