Η εκστρατεία «Για μια Ισπανία με αξίες» της Ισπανικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Τυνησίας αναγνωρίζει τις προσπάθειες των αθλητών στην καταπολέμηση της πανδημίας
29 Ιουλίου, 2020
Επίσκεψη στο Οράν του Υπουργού Νεολαίας και ‘Αθλησης της Αλγερίας
6 Αυγούστου, 2020
Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Τυνησίας αναγνωρίζει τις προσπάθειες των αθλητών στην καταπολέμηση της πανδημίας
29 Ιουλίου, 2020
Επίσκεψη στο Οράν του Υπουργού Νεολαίας και ‘Αθλησης της Αλγερίας
6 Αυγούστου, 2020

H εκστρατεία με τίτλο «Για μια Ισπανία με αξίες» (Por Una España Con Valores) παρουσιάστηκε πρόσφατα στην έδρα της Ισπανικής Ολυμπιακής Επιτροπής στη Μαδρίτη.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Alejandro Blanco και ο Πρόεδρος του Καθολικού Πανεπιστημίου San Antonio de Murcia (UCAM), José Luis Mendoza παρουσίασαν το βίντεο για αυτήν την εκστρατεία μαζί με έναν αριθμό Ολυμπιακών αθλητών. Η Ισπανική Ολυμπιακή Επιτροπή και το Πανεπιστήμιο δημιούργησαν την εκστρατεία για να στείλουν ένα μήνυμα στην κοινωνία.

Χρησιμοποιώντας ένα βίντεο με αθλητές, η εκστρατεία έχει ως στόχο να δείξει ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσουμε την κρίση είναι να είμαστε ενωμένοι και να ενεργούμε υπεύθυνα, και οι αξίες του αθλητισμού μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου αυτού.

Δ.Ε.Μ.Α.
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.