Ο Πρόεδρος Μπαχ συνάντησε αθλητές και είδε τις εγκαταστάσεις στο Τόκιο

O Marijan Kvesic νέος Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης
18 Νοεμβρίου, 2020
Τρία χρυσά μετάλλια για τη Γαλλία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τζούντο
21 Νοεμβρίου, 2020

Η επίσκεψη του Προέδρου της ΔΟΕ στο Τόκιο συνεχίστηκε με μια περιοδεία στο Ολυμπιακό Χωριό και το Ολυμπιακό Στάδιο, με τη συντροφιά Οlympians από την Ιαπωνία και από άλλες χώρες όλου του κόσμου.

Ο Πρόεδρος Μπαχ κατευθύνθηκε στο εντυπωσιακό παραθαλάσσιο Ολυμπιακό Χωριό, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει περισσότερους από 9.000 αθλητές και έως και 17.000 άτομα συνολικά κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων Τόκιο 2020. Συνάντησε τον πρωταθλητή τριάθλου της Ιαπωνίας με τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Ueda Ai, την αθλήτρια του Παραολυμπιακού μπάντμιντον Satomi Sarina και τον ξιφομάχο Chida Kenta, Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Αθλητών της Ιαπωνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και με τους οποίους είδε ένα από τα διαμερίσματα όπου οι αθλητές θα μείνουν κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων.

Επόμενη στάση ήταν το υπέροχο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου ο Πρόεδρος είχε την ευκαιρία να περπατήσει στην πίστα.

Μετά την επίσκεψη, ο Πρόεδρος Μπαχ χαρακτήρισε τον χώρο ως «εμπνευσμένο και αυθεντικό». Ο Πρόεδρος Μπαχ ολοκλήρωσε τη μέρα συναντώντας την Ολυμπιακή φλόγα στο Ολυμπιακό Μουσείο της Ιαπωνίας. Συνοδεύτηκε από έναν αριθμό αθλητών από την Ιαπωνία και μερικούς κατόχους Ολυμπιακών υποτροφιών από όλο τον κόσμο.