6.000 εθελοντές θα προσληφθούν για τους Μεσογειακούς Αγώνες «Oράν 2021»

Συνάντηση του Amar Addadi με το νέο Υπουργό Αθλητισμού και Νεολαίας της Αλγερίας
20 Ιανουαρίου, 2020
Γιορτή των αθλητών, των εθελοντών και των νέων της Λωζάνης η Τελετή Λήξης
23 Ιανουαρίου, 2020

Περισσότεροι από 6.000 νεαροί εθελοντές, αγόρια και κορίτσια και από διαφορετικά περιοχές της χώρας θα προσληφθούν για την 19η έκδοση των Μεσογειακών Αγώνων, η οποία θα διεξαχθεί στο Οράν από τις 25 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου 2021. Οι πληροφορίες αυτές ανακοινώθηκαν από τον επικεφαλής της την Επιτροπή Τύπου, Πληροφορίας και Επικοινωνίας των Μεσογειακών Αγώνων «Oράν 2021».

«Θα προσλάβουμε νέους εθελοντές από διαφορετικές περιοχές της χώρας για να λάβουν μέρος στην οργάνωση αυτού του αθλητικού γεγονότος που φιλοξενεί η χώρα μας για δεύτερη φορά μετά από 46 χρόνια», δήλωσε ο Ameri Amine στην Αλγερινή Υπηρεσία Τύπου κατά τη διάρκεια της έναρξης της πορείας του αθλητικού και τουριστικού τροχόσπιτου για την προώθηση των Μεσογειακών Αγώνων στον πληθυσμό των διαφόρων πόλεων της χώρας.

«Το κινητό τροχόσπιτο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του θα ταξιδέψει σε διαφορετικές πόλεις και χωριά της χώρας για να προωθήσει αυτό το διεθνές αθλητικό γεγονός στο οποίο αθλητές από 26 χώρες της Μεσογείου θα συμμετάσχουν σε 24 αθλήματα», δήλωσε ο .Amine.