Το ταξίδι του Πρίγκηπα Αλβέρτου στην Πάτρα

Πάτρα 2019: Τα hilights της τρίτης ημέρας
28 Αυγούστου, 2019
To τουρνουά beach volley της Πάτρας δίνει πρόκριση για το Τόκυο 2020!
29 Αυγούστου, 2019

O Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, ταξίδεψε στην Ελλάδα και στην Πάτρα για να ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα και την εμπειρία των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων.

Την Κυριακή παρακολούθησε την Τελετή Έναρξης μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΕΜΑ Αμάρ Αντάντι και τον Γενικό Γραμματέα Ιάκωβο Φιλιππούση.  Το πρωί της Δευτέρας πήγε στην εγκατάσταση “Ήρα” και παρακολούθησε αγώνα Rowing Beach Sprint του Μονακό με την Ελλάδα και μετά το τέλος του δήλωσε:

«Λατρεύω την Ελλάδα, έρχομαι αρκετά συχνά και αγαπώ την ιστορία της, την κουλτούρα και τους ανθρώπους της που είναι πολύ φιλόξενοι. Η Πάτρα είναι μια υπέροχη πόλη. Μου αρέσουν πολύ το φαγητό, οι παραλίες με τα γραφικά ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, οι μυρωδιές, η ευγένεια και η θετική διάθεση του κόσμου».

Για το Rowing Beach Sprint ο Πρίγκιπας Αλβέρτος επισήμανε: «Ο καιρός είναι ιδανικός και ασφαλώς ο ήλιος της Ελλάδας δίνει ενέργεια στους αθλητές. Παρακολούθησα με μεγάλη ευχαρίστηση τον αγώνα στο διπλό Γυναικών σε μια πολύ ωραία εγκατάσταση.

Εύχομαι καλή τύχη στους αθλητές, δύναμη σε όλους όσοι δουλεύουν για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα και ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία».

Στη συνέχεια παρακολούθησε αγώνες Beach Tennis ενώ δείπνησε και με τους αθλητές της κωπηλασίας από τη χώρα του. Φεύγοντας από την Ελλάδα, δεν δίστασα να εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων της Πάτρας.