Το φεστιβάλ κωπηλασίας «Οι σειρήνες του Οδυσσέα» γνώρισε μεγάλη επιτυχία

Η ΔΕΜΑ στο σεμινάριο της ΔΟΕ για την προστασία από τη χειραγώγηση των αθλητικών δραστηριοτήτων
Οκτώβριος 1, 2020
Η Ολυμπιακή Επιτροπή του Μαρόκου διοργάνωσε ημερίδα κατά του ντόπινγκ
Οκτώβριος 6, 2020

Η δεύτερη έκδοση του φεστιβάλ κωπηλασίας με τίτλο «Οι σειρήνες του Οδυσσέα» πραγματοποιήθηκε στο Lido i Delfini της Ιταλίας, με μεγάλη επιτυχία, χάρη στη συμβολή του Ιδρύματος Terzo Pilastro – International.

Το φεστιβάλ διοργανώθηκε από τon όμιλο Royal Canottieri Reggia di Caserta και χρηματοδοτήθηκε από το Δήμο Scauri και την Coni, συγκεκριμένα από το Ολυμπιακό Κέντρο Προετοιμασίας «Bruno Zauli» στη Formia.

Οι συμμετέχοντες κωπηλάτησαν κόντρα στον καρκίνο του μαστού, βοηθώντας τον οργανισμό «Women in Pink» να στείλει μηνύματα θάρρους και αποφασιστικότητας.

Λόγω της πανδημίας, το φεστιβάλ που έγινε υπό τη διεύθυνση του Davide Tizzano, χρυσού Ολυμπιονίκη και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΕΜΑ, πραγματοποιήθηκε με όλα τα πρωτόκολλα υγείας και τις απαραίτητες προφυλάξεις, δίνοντας την ευκαιρία σε 200 άτομα από διάφορες περιοχές της Ιταλίας να συμμετάσχουν.

"The Sirens of Ulysses"

The second edition of the rowing festival entitled "The Sirens of Ulysses" took place in Lido i Delfini, Italy with great success and was sponsored by the Municipality of Scauri and CONI#rowing #CONI #Italy

Gepostet von International Committee of Mediterranean Games am Samstag, 3. Oktober 2020