Συνάντηση των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών της Αλβανίας και του Κοσόβου

Νεαροί ποδοσφαιριστές επισκέφτηκαν την Ολυμπιακή Επιτροπή του Μαρόκου
20 Μαΐου, 2021
Η Βοσνία-Ερζεγοβίνη επιλέγει τους Πρεσβευτές της για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2021
24 Μαΐου, 2021

Aντιπροσωπεία της Αλβανικής Ολυμπιακής Επιτροπής, με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Fidel Ylli, επισκέφθηκε την Ολυμπιακή Επιτροπή του Koσόβου. Από την Ολυμπιακή Επιτροπή του Κοσόβου ήταν παρόντες στη συνάντηση, ο Πρόεδρος Ismet Krasniqi, ο Γενικός Γραμματέας Shasivar Haxhijaj και οι Αντιπρόεδροι Gazmend Maxhuni, Milaim Kelmendi και Mimoza Shkodra Bislimi,  ενώ ο Πρόεδρος Ylli συνοδεύτηκε από τον Γενικό Γραμματέα, Stavri Bello και άλλα μέλη του προσωπικού της Επιτροπής.

Η συνάντηση των δύο Προέδρων ήταν η πρώτη μετά την εκλογή τους ως Προέδρων των δύο Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών. Ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής του Κοσόβου, Ismet Krasniqi καλωσόρισε τους προσκεκλημένους από την Αλβανία και τόνισε ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών θα ενισχυθεί περαιτέρω στο μέλλον.

Ο Πρόεδρος της Αλβανικής Ολυμπιακής Επιτροπής Fidel Ylli εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνάντηση και επαίνεσε τα επιτεύγματα του αθλητισμού του Κοσόβου. Οι δύο πλευρές συζήτησαν επίσης διάφορα θέματα και μνημόνιο συνεργασίας αναμένεται να υπογραφεί μεταξύ των δύο Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών στο εγγύς μέλλον.