Στο Μαυροβούνιο θα διεξαχθεί το επόμενο Σεμινάριο των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών

Ο Fayçal Laraïchi επανεξελέγη Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής του Μαρόκου
13 Μαΐου, 2023
H Iσπανική ΕΟΕ διοργάνωσε Συνέδριο για τον άνθρακα και την κλιματική αλλαγή
23 Μαΐου, 2023

Η Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή του Μαυροβουνίου, η οποία γιόρτασε την 15η επέτειό της πέρυσι, ανακοινώθηκε ως η διοργανώτρια του 44ου Σεμιναρίου των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών (EOC) τον ερχόμενο Οκτώβριο.

“Σας ευχαριστούμε για τον τεράστιο σεβασμό και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε ότι μπορούμε να διοργανώσουμε μια τόσο σημαντική εκδήλωση”, δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής του Μαυροβουνίου (NOC) Igor Vusurovic, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης στο τέλος του Σεμιναρίου των ΕΟΕ στο Παρίσι. “Είμαι σίγουρος ότι τον επόμενο χρόνο θα φιλοξενήσουμε μια μεγάλη εκδήλωση στο Μαυροβούνιο. Σας ευχαριστώ και πάλι για αυτήν την απόφαση”, είπε ο Vusurovic.

Πριν από ένα μήνα, με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου το Απολογιστικό Σεμινάριο για τους 19ους Μεσογειακούς Αγώνες που έγιναν το 2022 στο Οran, με διοργανώτρια την ΔΕΜΑ και την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή του Μαυροβουνίου.

Περισσότεροι από 60 εκπρόσωποι των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών-μελών της ΔΕΜΑ, των Διεθνών Αθλητικών Ομοσπονδιών, της European Broadcasting Union, της Μicroplus αλλά και αντιπροσωπείες των Οργανωτικών Επιτροπών «Οράν 2022», “Ηράκλειο 2023” και «Τάραντο 2026» μετείχαν στο Σεμινάριο, με φυσική παρουσία ή με τηλεδιάσκεψη.