Ο Rafael Nadal ανακοίνωσε ότι η σεζόν 2021 τελείωσε για τον ίδιο

Αλβανία: Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ολυμπιακής Επιτροπής συνάντησαν εκπροσώπους της UNHCR
19 Αυγούστου, 2021
Oran 2022: εκπαιδευτικό μάθημα για εθελοντές
26 Αυγούστου, 2021

Ο No 4 τενίστας του κόσμου Rafael Nadal ανακοίνωσε ότι τελειώνει η σεζόν του λόγω ενός πόνου στο πόδι που τον ανάγκασε να παίξει μόνο σ’ ένα τουρνουά μετά τον αποκλεισμό του στον ημιτελικό του στο Roland-Garros.

“Γεια σε όλους: ήθελα να σας ενημερώσω ότι δυστυχώς πρέπει να τελειώσω τη σεζόν 2021. Ειλικρινά, έχω υποφέρει πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε με το πόδι μου εδώ και ένα χρόνο …” γράφει ο 35χρονος Ισπανός στον λογαριασμό του στο Twitter και τραβάει τη γραμμή τέλους στη συμμετοχή του στο US Open, το οποίο ξεκινά στις 30 Αυγούστου.

“Πρέπει να αφιερώσω λίγο χρόνο … για να βρω μια λύση σε αυτό το πρόβλημα ή τουλάχιστον να το βελτιώσω για να συνεχίσω να έχω επιλογές για τα επόμενα χρόνια” προσθέτει ο Νο 4 του κόσμου, ο οποίος έχει παίξει μόνο δύο παιχνίδια από την ήττα στο  Roland-Garros κόντρα στον Novak Djokovic. Αποκλείστηκε στη φάση των 16 στην Ουάσιγκτον στις αρχές Αυγούστου, στη συνέχεια αποσύρθηκε από το Masters 1000 του Καναδά στο Τορόντο και επέστρεψε στην Ισπανία, προκαλώντας φόβους για αποχώρηση από το US Open.

«Εχω τον μέγιστο ενθουσιασμό και την προδιάθεση να κάνω ό, τι χρειάζεται για να ανακτήσω την καλύτερη δυνατή φόρμα για να συνεχίσω ν’  αγωνίζομαι για τα πράγματα που μου δίνουν πραγματικό κίνητρο. Είμαι πεπεισμένος ότι με την αποκατάσταση του ποδιού και προφανώς με μια πολύ σημαντική καθημερινή προσπάθεια … αυτό μπορεί να επιτευχθεί. Θα δουλέψω όσο μπορώ για να το πετύχω » πρόσθεσε.