Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Μ.Α. σε επίσκεψη στο Μαρόκο

Χρυσό στην Ταραγόνα, κορυφαία στην Ελλάδα
18 Δεκεμβρίου, 2018
Συνεδρίαση Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Ε.Μ.Α.
10 Ιανουαρίου, 2019

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Μ.Α., κ. Addadi, ολοκλήρωσε το ταξίδι του στο Μαρόκο με μια επίσκεψη στη νέα έδρα της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής του Μαρόκου, στις 3 Ιανουαρίου, στο Αθλητικό Κέντρο Prince Moulay Abdellah, στην πόλη Ραμπάτ. Τα νέα γραφεία βρίσκονται σε πλήρως εξοπλισμένες και λειτουργικές εγκαταστάσεις, γεγονός που θα επιτρέψει στην Ολυμπιακή Επιτροπή του Μαρόκου να ανταποκριθεί στις πολλαπλές εθνικές και διεθνείς αθλητικές προκλήσεις. Τα νέα γραφεία διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη βιβλιοθήκη, μουσείο με πολλές αναφορές στους Μεσογειακούς Αγώνες και ένα αμφιθέατρο 120 ατόμων, το οποίο θα αποτελέσει σίγουρα χώρο σημαντικών εκδηλώσεων. Ο Γενικός Γραμματέας της Ολυμπιακής Επιτροπής, ο κ. Abdellatif Idmahamma, και οι συνεργάτες του επεφύλαξαν εγκάρδια φιλοξενία και άψογη υποδοχή στον Πρόεδρο της Δ.Ε.Μ.Α. κατά την επίσκεψή του.

Ο κ. Addadi είχε προηγουμένως επισκεφθεί την Ταγγέρη, μία σύγχρονη πόλη σε πλήρη ανάπτυξη, με όμορφες παραλίες στην Μεσόγειο, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δυνατότητά της να φιλοξενήσει κάποια διοργάνωση των κλασικών Μεσογειακών ή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων.

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δ.Ε.Μ.Α. ξεκίνησε στα τέλη Δεκεμβρίου από το Μαρακές με αφορμή το Αραβικό Πρωτάθλημα Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής: μία διοργάνωση, άρτια από πλευράς οργάνωσης, που επιβεβαίωσε εκ νέου τη σπουδαιότητα του Αθλήματος της Γυμναστικής στο Μαρόκο.

Ο κ. Addadi εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες του για την εγκάρδια φιλοξενία, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον κύριο και την κυρία Mustapha Zekri, οι οποίοι τον συνόδευσαν καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του στο Μαρόκο.